Boskoop

Welkom bij Groei & Bloei
Boskoop

Uitgelicht

Over ons

Wij zijn de afdeling Boskoop van de vereniging Groei&Bloei. Ons programma bestaat uit lezingen, bloemschikcursussen en...

Meer

Volgende activiteit

De algemene leden vergadering, dinsdagavond 18 februari 2020 in MFC de Plataan

Meer

Terugblikken

Leden voor leden avond

Meer

Activiteiten in 2020

Inmiddels heb je ons prachtige jaarmagazine al ontvangen met daarin een uitgebreide beschrijving van alle aktiviteiten. Mede dankzij de vele adverteerders is het een mooi magazine geworden waar we erg trots op zijn.
Op deze website is het overzicht van onze activiteiten geplaatst, en de uitgebreide informatie van de activiteitenis terug te vinden op de pagina met onze agenda. We hopen je te ontmoeten tijdens onze activiteiten. 
 

 

Welkom bij Groei&Bloei Boskoop

Groei & Bloei is een landelijke vereniging met afdelingen. Elke afdeling organiseert leuke activiteiten rondom groen, denk aan excursies, lezingen, workshops, bloemschikken e.d. De activiteiten zijn ook voor niet leden toegankelijk (kosten zijn dan in de meeste gevallen 5 euro per persoon extra). Wij  zijn afdeling Boskoop  en hier ziet u ons programma

klik hier voor informatie over onze G&B afdeling.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en geef je op voor onze (digitale) nieuwsbrief. De link staat rechtsonder op deze pagina.

NieuwsFLITS

Bekijk hier de laatste (digitale) nieuwsbrief.

Tuinlog

21 Feb

Paul

Klinken op…

21 Feb
Meer

Agenda

11 mrt

Workshop: Insectenhotel

We gaan een insectenhotel maken van houten...

17 mrt

Lezing: vaste planten en hun omgeving

Geef vaste planten de plek die ze verdienen....

Meer