Welkom bij Groei & Bloei

Over ons

Wij zijn de afdeling Boskoop van de vereniging Groei&Bloei. Ons programma bestaat uit lezingen, bloemschikcursussen en...

Volgende activiteit

onze activiteiten van maart zijn geannuleerd ivm Coronavirus

Insektenhotel maken

Welkom bij Groei&Bloei Boskoop

Groei & Bloei is een landelijke vereniging met afdelingen. Elke afdeling organiseert leuke activiteiten rondom groen, denk aan excursies, lezingen, workshops, bloemschikken e.d. De activiteiten zijn ook voor niet leden toegankelijk (kosten zijn dan in de meeste gevallen 5 euro per persoon extra). Wij  zijn afdeling Boskoop  en hier ziet u ons programma

klik hier voor informatie over onze G&B afdeling.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en geef je op voor onze (digitale) nieuwsbrief. De link staat rechtsonder op deze pagina.

Afgelasten activiteiten ivm Coronavirus

Vanzelfsprekend heeft ook Groei & Bloei te maken met de Corona-maatregelen. Wat een paar weken geleden nog ver weg leek, heeft nu ons dagelijks leven behoorlijk in zijn greep. Iedere dag merken we de impact van het Coronavirus, waarbij de gezondheid en die van de mensen om je heen vanzelfsprekend prioriteit nummer 1 zijn in deze periode.

Gezien deze laatste ontwikkelingen en huidige situatie rondom het COVID-19 / Coronavirus hebben wij besloten om onze geplande activiteiten tot 1 juni te annuleren.

NieuwsFLITS

Bekijk hier de laatste (digitale) nieuwsbrief.

Tuinlog

Angela's tuin

Ff een grijze dag

31 Mar

Antje's Tuin

VOORJAAR 3

Lezing: de Zintuigentuin

Deze lezing is afgelast.

Workshop waterkefir maken

Deze workshop is afgelast.