Boskoop

Welkom bij Groei & Bloei
Boskoop

Uitgelicht

Over ons

Wij zijn de afdeling Boskoop van de vereniging Groei&Bloei. Ons programma bestaat uit lezingen, bloemschikcursussen en...

Meer

Volgende activiteit

Showtuin Valkplant

Meer

Terugblikken

Wijn uit Boskoop

Meer

Welkom bij Groei&Bloei Boskoop

Groei & Bloei is een landelijke vereniging met afdelingen. Elke afdeling organiseert leuke activiteiten rondom groen, denk aan excursies, lezingen, workshops, bloemschikken e.d. De activiteiten zijn ook voor niet leden toegankelijk (kosten zijn dan in de meeste gevallen 5 euro per persoon extra). Wij  zijn afdeling Boskoop  en hier ziet u ons programma

klik hier voor informatie over onze G&B afdeling.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en geef je op voor onze (digitale) nieuwsbrief. De link staat rechtsonder op deze pagina.

Nieuwe activiteit

Omdat de lezingen nog niet kunnen doorgaan, hebben we een alternatief gevonden.
zaterdagochtend 26 september brengen we een bezoek aan de showtuin van Valkplant. waar we een rondleiding krijgen van Wim van der Poel.
Het maximale aantal deelnemers is bereikt. Je kan je niet meer opgeven.

Extra avond workshop "Herfstdecoratie"
De belanstelling voor de najaars schikking is erg groot. Voor dinsdag 6 oktober is inmiddels het maximale aantal deelnemers bereikt. Om toch iedereen in de gelegheid te stellen om deel te nemen aan de workshop hebben we een extra avond georganiseerd en wel op  maandagavond  5 oktober.  Voor deze avond kan je je nog aanmelden.. meer informatie in de agenda.

Het bestuur houdt de mogelijkheid om de workshop te annuleren als het RIVM-Corona beleid wordt aangescherpt. Na aanmelding wordt u tijdig op de hoogte gesteld of de activiteit doorgaat.

NieuwsFLITS

Bekijk hier de laatste (digitale) nieuwsbrief.

Tuinlog

25 Sep

Antje's Tuin

Tuin kommer en kwel

24 Sep

Anneke Duyvesteijn

Dol op Dahlia

Meer

Agenda

26 sep

----VOL---- Excursie showtuin Valkplant

We krijgen een rondleiding in de unieke showtuin...

05 okt

Bloemschikken - Herfstdecoratie (extra avond)

Extra avond najaarschikken, we maken een halve...

Meer