Leden voor leden avond, 21 januari 2020

We konden weer genieten van vier prachtige foto presentaties.
Hans van Veen nam ons mee op zijn culltuur-rondreis door voormalig Joegoslavië. Naast mooie gebouwen en indrukwekkende monumenten ter nagedachtenis aan de oorlog was er af en toe ook een foto van een plantje en prachtige natuur.
Op de muziek van Johann Strauss Jr, "An Der Schönen blauen Donau" zagen we prachtige foto's van de Boskoopse varianten van (blauw) water.  De foto's waren van Herman Schoenmaker.
Ook de foto's van Kato's mooie bloemstukken  werden vertoond.
Als afsluiting liet Nico Uitenbroek de wondere wereld van succulenten en cactussen in hun natuurlijke omgeving voorbij komen. (o.a. uit Arizona en Mexico).
We willen graag een oproep doen voor nieuwe presentaties. Heeft U foto's die u wel wilt delen met ons, neem dan contact op met Nico. Hij kan u, indien nodig, helpen met het maken van een presentatie. E: nicovera.us(at)online.nl