Verrassend Veelzijdig, een ode aan onze creatieve vrijwilligers

Het Boomkwekerijmuseum opent 8 weer juli zijn deuren.

Het Boomkwekerijmuseum in Boskoop is uniek. Geen ander museum in Nederland geeft zo’n mooi en interessant beeld van de geschiedenis van de boomkwekerij.

Ook uniek is dat het museum uitsluitend wordt geleid en geëxploiteerd door vrijwilligers. Die vrijwilligers doen dat vol overgave, ieder vanuit zijn of haar eigen kwaliteiten en interesses. Zonder hen zou het museum niet kunnen bestaan. Die inzet is zo bijzonder dat voor één keer afgeweken is van de regel dat elke tijdelijke expositie groengerelateerd moet zijn. De nieuwe tijdelijke expositie biedtcreatieve vrijwilligers van het museum een podium, waarvan dankbaar gebruik is gemaakt. U kunt genieten van schilderijen, tekeningen, quilts, foto’s, sculpturen, keramiek en zilversmeedwerk.

Verrassend Veelzijdig, een ode aan onze creatieve vrijwilligers

is te zien tot en met 31 oktober.

Uiteraard is het museum coronaproef. Dat betekent onder andere dat u in principe niet zonder afspraak kunt binnenlopen, maar eerst even moet bellen voor een afspraak (0172-217756).

Openingstijden: dinsdag 13.30- 16.30 uur; woensdag t/m zaterdag 10.00 – 16.30 uur