Boskoop
bekijk online
NieuwsFLITS

2023-4 d.d. 13 april

 

Enkele foutjes in ons jaarmagazine

In ons prachtige jaarmagazine zijn helaas enkele foutjes geslopen. 

  • In de advertentie van Boot en Dart staat een verkeerd adres (blz 20)  het juiste adres is: Halve Raak 7, te Boskoop
  • De gegevens van bestuurslid Leo Vergeer bevatten ook onjuistheden (blz 4), de juiste gegevens zijn:
    E: vergeerbeer@hotmail.nl
    T: 06 1523 7157


Hanging basket vullen

Op maandagavond 24 april kunt u een hanging basket vullen met een eigen keuze aan eenjarige planten uit de kwekerij "Moes en Tuin'. U kunt kiezen uit een grote variëteit van éénjarigen.
Welke kleurencombinatie gaat u kiezen? 
Hopelijk zien we u op deze inspirerende en gezellige avond. Aanmelden kan tot 17 april.  Meer informatie en het aanmeldingsformulier vindt u in de agenda op onze website

 


Tuinreis naar de Betuwe

Op 3 juni  bezoeken we 3 prachtige tuinen en een bijzondere kwekerij in de Betuwe. Het belooft weer een inspirerende dag te worden! We sluiten de dag af met een volledig verzorgde bbq. Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de bus. Uitgebreide informatie en aanmeldingsformulier zie de agenda op onze website.


Het eerste Appeltern Plantenfestijn

Zaterdag 24 & zondag 25 juni 2023

Er zijn landelijk gezien meerdere beurzen en plant-events, maar bij De Tuinen van Appeltern is nooit eerder een dergelijke manifestatie gehouden. Toen vanuit bezoekers en een aantal kwekers het verzoek kwam om ook 'op Appeltern' een jaarlijks terugkerende planten activiteit te gaan organiseren, zijn we de plannen voor het festijn gaan ontwikkelen. Nico Rijnbeek, Ward van Teylingen en Marlien van der Linden helpen ons met raad & daad. Het doel is om Tuingeluk met planten nog dichter bij de mensen te brengen en omgekeerd. Geen commercieel verhaaltje, maar een pure boodschap met overdracht van kennis en passie. Groei&Bloei participeert ook in dit mooie initiatief. Het eerste Appeltern Plantenfestijn wordt echt een groen festijn om samen te vieren.

Rondom het groei&bloei huis, dat vanaf de Floriade is verplaatst naar Appeltern, is door G&B een prachtige tuin aangelegd. Deze 'eigen' plek op Appeltern wordt ook gebruikt om activiteiten te organiseren. Op de zaterdag 24 juni wordt de tuin feestelijk geopend.

Het programma van het plantenfestijn 2023 kunt u bekijken op de website van Appeltern. Hier vindt u ook de (voorlopige) lijst met kwekers die hebben toegezegd aanwezig te zijn op het plantenfestijn.


Noteer vast in uw agenda

16 mei, Ken uw kweker - Fruitbomen.nl
3 juni, Tuinreis naar de Betuwe

Meer informatie en aanmeldingformulieren op onze website