Bekijk online
Afdeling  Boskoop
Nieuwsbrief

NieuwsFLITS 2019-07 d.d. 25 juni

Donderdag 4 juli; Ken uw kweker

De eerste excursie in deze reeks, bij Kolster B.V., was zeer geslaagd. We hebben geboft met het weer, en de belangstelling was groot. 
Onder genot van een bakkie koffie/thee hebben we vernomen hoe de kwekerij is ontstaan en gegroeid naar de huidige omvang. Tijdens de rondleiding over de kwekerij hebben we genoten van de prachtige cultivars. Heel leuk om te ontdekken wat er allemaal speelt op het bedrijf.

De tweede excursie uit de reeks, gaat naar de A. van Zoest, gespecialiseerd in het kweken van een zeer uitgebreid en vernieuwend assortiment Hortensia‚Äôs.  Voor leden is dit gratis, niet-leden betalen 5,00 euro. Meer informatie en het aanmeldingsformulier via deze link.

De excursie zal plaatsvinden op donderdagavond  4 juli 2019, om 19.30 op Randeburgseweg 25 in Reeuwijk. Contactpersoon Mirjam Hoogeveen T: 06-28804029

 

Fietstocht

Op zaterdag 13 juli wordt onze jaarlijkse fietstocht gehouden. Vorig jaar hebben we afscheid genomen van het organisatieteam familie van der Lip. Zij hebben deze taak overgedragen aan de familie Baxmeier.  We zijn benieuwd naar de tuinen die we zullen ontdekken langs de route.

De fietsocht zal starten om 13:00 uur bij het NS-station. Aan het eind van de middag eindigen we met een drankje, en aansluitend kunt u facultatief deelnemen aan een gemeenschappelijke warme maaltijd.
Details en aanmelden via deze link.

 

Noteer vast in uw agenda

Donderdag 5 september: Ken uw kweker bij kwekerij Vuyk

Dinsdag 15 oktober; Najaarsschikking

Informatie