Bekijk online
Afdeling  Boskoop
Nieuwsbrief

NieuwsFLITS 2019-05 d.d. 5 mei

Groen- en Kunstmarkt ; hulp gevraagd

Beste Groei&Bloeiers,

Op maandag 10 juni, 2e Pinksterdag is er weer de jaarlijkse Groen en kunstmarkt in de Harry van de Laar tuin. Ook dit jaar willen we weer deelnemen met een stand. We zijn dan ook op zoek naar mensen die het leuk vinden om een handje te helpen. Bijvoorbeeld helpen met opbouwen of een poosje in de stand staan.

Mocht je interesse hebben, stuur me dan een mail  Opens window for sending emailbarry.looman(at)icloud.nl of bel me op (T: 06 1239 6551)Geef aan wat je zou willen en welke tijden handig zijn, dan proberen wij een schema te maken. 

met vriendelijke groet, mede namens Mia en Mirjam 
Barry Looman voorzitter Groei & Bloei Boskoop

Aanmelden voor activiteiten

Zo af en toe melden zich deelnemers bij activiteiten waarvan bij de organisator geen aanmelding was binnen gekomen. Een lastig probleem, omdat de deelnemers echt van mening waren dat ze zich wel hadden opgegeven via het google-formulier. Wij vragen ons af of er tijdens de aanmelding misschien iets fout is gegaan.

Hoe werkt het: Nadat je een aanmeldingsformulier hebt ingevuld en verstuurd, krijg je een automatisch antwoord per mail met de door jouw de ingevulde gegevens. Heb je géén automatisch antwoord gekregen, dan is er iets mis gegaan met je aanmelding. Verstuur dan opnieuw een ingevuld formulier, of stuur een mail naar de organisator van de activiteit. 

Bekijk eventueel hier de Opens external link in new windowaandachtspunten van de aanmeldformulieren.

 

 

Gardenista

Voor de eerste keer wordt van 15 tot en met 19 mei 2019  op initiatief van Groei&Bloei het groen-evenement Gardenista gehouden, en het beloofd fantastisch te worden!

Gardenista inspireert jong en oud met wat je met groen kunt doen. Het is geen beurs, geen fair, geen braderie of de zoveelste plantjesmarkt…..Het is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met amuse en gastronomie.

Showtuinen, biodiversiteit, muziek, bloemschikken, workshops en nog veel meer..... In de voorverkoop kunt u met korting uw toegangsbewijzen bestellen.

Kijk voor meer info op de website van Opens external link in new windowGroei&Bloei.

Tuinenreis

15 juni gaat de bus naar 3 tuinen en een kwekerij met bijzondere planten in het land van Maas en Waal. Ga mee en geniet van de prachtige tuinen/kwekerij. Na een heerlijk diner gaan aan het eind van de dag weer terug naar Boskoop.

De bus is nog niet vol, dus U kunt zich nog aanmelden. In de Opens external link in new windowagenda op de website vindt u meer details en de link naar het aanmeldingsformulier. 

Noteer vast in uw agenda

Donderdag 6 juni; rondleiding bij kwekerij Kolster B.V.

Maandag 10 juni; Groen-, en Kunstbeurs

Informatie