Bekijk online
Afdeling  Boskoop

NieuwsFLITS 2018-13 d.d. 5 december

Workshop Kerstdecoratie

U kunt zich nog aanmelden voor de workshop Kerstdecoratie tot vrijdag 14 december.

Op 17 december (maandagavond) kunt u zelf aan de slag. Dan kan iedereen naar eigen ontwerp een kerststuk maken. Er wordt dus niet stap voor stap een kerststuk gemaakt. U gaat met uw eigen idee├źn aan de slag, maar kan daarin zo nodig begeleid worden. Wij zorgen voor de groene materialen en bessen. U voor de accessoires en een schaal/bakje en eventueel wat bloemen. Vindt U het lastig om zelf iets te verzinnen? Wij hebben enkele voorbeelden klaarstaan, maar ook op internet zijn veel voorbeelden vinden.

Meer over deze activiteiten is na te lezen in de agenda op de website.

Gezocht.....bijdragen voor de "leden voor leden" avond

Voor de "leden voor leden" avond kan de regisseur Nico Uittenbroek nog een paar bijdragen gebruiken.
Heeft U mooie foto's van uw (groene)vakantie, prachtige tuin(planten) of uw planten-gerelateerde-hobby? En bent U bereid om anderen te laten meegenieten van uw mooie plaatjes?
Meldt U dan aan bij Nico.
Zijn email: Opens window for sending emailnicovera.us(at)online.nl of telnr. 0655 900 082.