Bekijk online
Afdeling  Boskoop
Nieuwsbrief

NieuwsFLITS 2018-10 d.d. 30 september

Nieuwe workshop begeleidster

wij zijn heel blij dat we een nieuwe, enthousiaste en ervaren workshop begeleidster hebben gevonden! Er zijn de laatste jaren wat wisselingen geweest, maar nu gaat Fransje van Pelt de komende tijd voor ons de workshops op zich nemen. Fransje heeft een eigen bedrijf: “groendecoraties Franje” en maakt bloemwerk op bestelling.

Herfstdecoratie

Workshop herfstdecoratie dinsdag 16 oktober van 20.00-22.00 uur.

Door wie:  Fransje van Pelt 

Wat: Er wordt een vertikaal geschikt werkstuk gemaakt met verschillende herfstmaterialen op een mooie pot. Op de foto kunt u zien hoe het er ongeveer uit gaat zien. Het werkstuk kan mooi “indrogen”, zodat u er lang plezier van hebt.

lees meer

noteer vast in uw agenda

- vrijdagavond 9 november - eindavond Mooi Boskoop

Meer over deze activiteiten is na te lezen in de agenda op de website.

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich in het verleden hiervoor heeft opgegeven of omdat u lid bent van Groei & Bloei. Gelet op de invoering van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) per 25 mei 2018 willen wij weten of u deze nieuwsbrief ook in de toekomst wilt blijven ontvangen. Als u de nieuwsbrief WEL wilt ontvangen, dan hoeft u niets te doen. Wilt u deze nieuwsbrief in de toekomst niet meer ontvangen?  Klik dan onderaan  op de link om U af te melden.

Informatie