Op pad met onze G&B kraam

Al twee keer zijn we met onze info-kraam aanwezig geweest op Groen-evenementen, met als doel meer publiciteit te geven aan onze G&B afdeling Boskoop.

ledenwerfdag

21 april Ledenwerfactie bij groencentrum Sonneveld.

Met de inzet van een aantal vrijwilligers hebben we weer een leuke zaterdag gehad bij Sonneveld.Dankzij het mooie weer was het een drukte van belang en bijna 200 mensen melden zich bij onze stand. Uiteindelijk heeft deze actie 14 nieuwe leden opgeleverd. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee.We wensen deze nieuwe leden van harte welkom en hopen ze ook bij onze activiteiten te zien.

Kunstmarkt Sortimentstuin

"de eetbare tuin"
Dit was het thema van onze kraam tijdens de zonnige kunstmarkt op 21 mei in de Harry van de Laar tuin in Boskoop.

Het was een groot succes; we kregen veel complimenten dat de kraam er zo aantrekkelijk uit zag en er werd veel en vaak geproefd van onze lekkere hapjes. We hadden potten vol met kiemgroenten en lieten dat proeven op een toastje met houmous of kruidenkaas. Het zag er geweldig uit en we konden uitleggen hoe het thuis te kweken is. Verder stond er pesto gemaakt van rucola waar belangstellenden van konden proeven. Het recept kon mee naar huis.

Ook stonden er vazen vol met eetbare bermbloemen, zoals fluitekruid, vloerbloesem, vergeetmijnietjes , vrouwenmantel, bloemen van smeerwortel en klaverbloemen.

Als kers op de taart hebben zich bij onze kraam 9 nieuwe leden aangemeld, waarvan 7 personen lid worden van de afdeling Boskoop.

Door een lot in te vullen, konden ge├»nteresseerden een regenton winnen. De winnaar heeft inmiddels de ton thuis ontvangen.

Al met al een hele gezellige en waardevolle dag!

Prijsuitreiking

Woensdag 30 mei mochten we namens Groei & Bloei Boskoop een regenton afgeven bij mevr. Nooij uit Alphen. Zij heeft deze gewonnen bij de verloting, die werd gehouden bij tuincentrum Sonneveld en de Kunst en Groenmarkt in Boskoop .  Wij wensen haar heel veel tuinplezier toe met deze mooie ton.

Het begin
Tuinieren op een balkon, op 10 hoog