Huldiging Aad Vergeer met Koninklijke onderscheiding

Aad Vergeer ontving op de ALV van 20 februari j.l. een Koninklijke onderscheiding voor zijn verdiensten.

Na afloop van de algemene leden vergadering was er een grote verrassing voor één van onze leden.
Toen enkele familieleden en de burgemeester de zaal binnen kwamen begon er bij Aad iets te dagen.

Volgens de burgemeester heeft Aad veel ambities met zijn vrijwilligerswerk!
Al 25 jaar verzorgt Aad lezingen over botanische tuinen. Hij heeft 30 jaar groen geleverd voor de bloemschikavonden van Groei & Bloei. Is keurmeester van de "Commissie Mooi Boskoop"  waar hij voortuinen keurt. Lid van de KVBC (Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen), om het keuren en beoordelen van bomen en vaste planten. Binnen de KVBC is hij de coniferenexpert. Vakman van bomen en planten en groot liefhebber. In 2000 initiatiefnemer en medeoprichter van de NCV (Nederlandse Coniferen Vereniging). Vrijwilliger bij de Stichting Sortimentstuin ‘Harry van de Laar’. Ook daar kunnen ze altijd een beroep doen op Aad.

Voldoende verdiensten volgens burgemeester Liesbeth Spies. Al 45 jaar heel actief en dat is hij nog steeds. Een vrijwilliger met een gouden randje! In 2002 kreeg hij de Bronzen Conifeer. Het is teveel om op te noemen.  Zonder zelf op de voorgrond te treden heeft Aad voor de gemeenschap veel gedaan. Voor deze tomeloze inzet heeft hij een Koninklijke onderscheiding gekregen.

De Gouwe zangers hebben Aad toegezongen met het Boskoops volkslied en de avond werd met een feestelijk hapje en drankje afgesloten.

Dit is de gecorrigeerde versie van ons jaarmagazine 2018.

In dit naslagwerk vind je een uitgebreid overzicht van al onze activiteiten.

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien