foto's

Koninklijke onderscheiding voor Aad Vergeer

De algemene ledenvergadering van 20 februari j.l. kreeg een extra feeestelijk tintje.

Aad Vergeer ontving uit handen van burgemeester Liesbeth Spies een koninklijk lintje.

Opens internal link in current windowLees het verslag van deze mooie avond.

Welkom bij Groei&Bloei Boskoop

Wie zijn wij en wat hebben wij U te bieden.

klik hier voor informatie over onze G&B afdeling.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en geef je op voor onze (digitale) nieuwsbrief.

Link naar ons  programma van 2018

Nieuw verhaal van Jeanette

Gelukkig heeft Jeanette weer tijd en inspiratie voor haar column. Haar nieuwste verhaal is geinspireerd op het koude weer. Opens internal link in current windowLees haar column.

Onze eerstvolgende activiteit

Op zaterdag 21 april zal Groei en Bloei Boskoop zich presenteren bij Groencentrum Sonneveld. U kunt tussen 10.00 en 16.00 uur in de stand terecht voor informatie over het lidmaatschap van de vereniging met alle voordelen die daaraan verbonden zijn.
Er zijn mooie welkomsgeschenken voor degene die zich als nieuw lid aanmelden. Of een tegoedbon (voor G&B aktiviteiten) als je als Boskoops G&B lid een nieuw lid aanbrengt.
Een loterij met in de prijzenpot diverse planten en Groei&Bloei items. Voor de kinderen is er een leuk spel waarbij natuurlijk ook wat te winnen valt.

NieuwsFLITS

Bekijk hier de laatste (digitale) Opens internal link in current windownieuwsbrief

Jaarmagazine 2018

Ook dit jaar hebben we een jaarmagazine uitgegeven met ons volledige programma van 2018.
Bent u het exemplaar kwijtgeraakt dan kunt u het het Initiates file downloadvia deze link bekijken.

Deze maand in Groei & Bloei

Blue bells   Harger en Pettemerpolder