Groentips & Groeninfo

Zaterdagochtend, 4 februari 2012.

Het had al een paar dagen flink gevroren, zou het vandaag lekker schaatsweer worden?
's Ochtend om een uur of half negen (ja ik slaap in het weekend een beetje uit) deed ik nog slaapdronken de gordijnen open en meteen viel de blauwe lucht op. De zon scheen, dat was een goed teken. Langzaam aan werd ik echt wakker, en ik realiseerde me dat dit echt een prachtige dag zou worden. De mist was vastgevroren aan de takken van bomen en planten. Het was een sprookjesachtig mooi gezicht. De wit berijpte takken staken prachtig af tegen de strak blauwe lucht.

En dan ben ik niet te houden. Dan moet ik echt naar buiten, met mijn fototoestel in de hand. Volgens Nico ben ik uuuuren in de weer geweest, niet te stoppen!
Geregeld moest ik even naar binnen om mijn vingers weer te laten ontdooien aan de warme beker met koffie die liefdevol door Nico was ingeschonken. 
Die prachtig berijpte takken zie je niet zo vaak, dus dat moest vastgelegd worden. En als je dan na een paar uur fotograferen het resultaat op de computer ziet (met name die prachtig gevormde ijskristallen), dan realiseer je je hoe geweldig knap de natuur is ontworpen.

Naar boven

meer
17
Sep
Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
11
Sep
TOMATENOOGST