Boskoop

Workshop Hanging basket vullen

Afdeling:

Boskoop

Datum:

24-04-2023


Kosten:

€ 42,50

Kosten lid:

€ 37,50

Locatie:

kwekerij "Moes en Tuin"
Oostkanaalweg 3a
2445 BA Aarlanderveen

Route

Kies zelf uw eenjarige planten en vul een hanging basket

Meer info:

In het jaarprogramma staat een verkeerde lokatie vermeld. De workshop wordt gehouden bij kwekerij "Moes en Tuin", Oostkanaalweg 3a, Aarlanderveen.

Op deze avond gaat u een hanging basket vullen met eenjarige planten die u zelf uit kunt kiezen in de kassen van kwekerij “Moes en Tuin”. De kwekerij staat bekend om de grote variëteit van prachtige eenjarige planten. Het is een feestje om hier uw eigen planten uit te zoeken! Welke kleurencombinatie gaat u kiezen?
De workshop is inclusief hanging basket, een kokosmat, grond en door uzelf uitgekozen plantjes uit de kas. Verder natuurlijk koffie/thee en huisgemaakt lekkers. De duur van de workshop is anderhalf tot twee uur en gaat door bij een minimumaantal van 8 deelnemers. De plantjes in de basket kunnen niet tegen vorst. Eventueel mag u de basket in de kas achterlaten om te groeien en begin/half mei ophalen (vóór Moederdag?….)

• Datum: Maandag 24 april 2023 om 19.30 uur
• Locatie: kwekerij "Moes en Tuin", Oostkanaalweg 3a, Aarlanderveen
• Kosten: €37,50 p.p. voor leden en €42,50 p.p. voor introducés/niet leden. Inclusief alle materialen en koffie/thee met iets lekkers.
• Aanmelden: Vóór maandag 17 april 2023 via het aanmeldformulier. U ontvangt een automatische bevestiging als uw aanmelding gelukt is.
• Contactpersoon: Mirjam Hoogenveen en Mia Dijkstra

Aanmeldingsformulier