Lezing: Wereldreis bloembollen

MFC de Plataan
Snijdelwijklaan 2
2771 SX Boskoop

Bloembollen uit alle hoeken van de wereld

Meer info:

Peter is een enthousiaste  bollenliefhebber en amateurkweker die geïnteresseerd is in bloembollen uit alle werelddelen. In zijn lezing neemt Peter ons mee op een virtuele wereldreis langs bloembollen in hun natuurlijke omgeving. De start ligt in de Verenigde Staten, om via Canada, Zuid Amerika en Turkije terug te reizen naar Europa. In de bezochte gebieden heeft hij vele mooie bolgewassen in hun natuurlijke omgeving gezien. Hij laat ons hiervan foto’s zien en vertelt over het reizen en de bezochte gebieden. Peter heeft vele artikelen en meerdere boeken over bloembollen geschreven. Zijn laatst verschenen boek is ‘Handboek kweken van bollen in kamer en kas’, dat ook te koop zal zijn tijdens deze avond. Daarnaast zal hij planten voor de verkoop meenemen.

• Dinsdagavond 10 november 2020 om 20.00 uur
  • Door: Peter Knippels
  • Locatie: MFC de Plataan, Snijdelwijklaan 2 in Boskoop
  • Kosten: gratis voor leden,  €5,- voor niet-leden