Kerstschikking

Herman Geers
Laag Boskoop 104
2771GZ Boskoop

Kerststuk maken. Wij zorgen voor het groen, u voor de schaal ect.

Meer info:

Iedereen kan naar eigen ontwerp een kerststuk maken. Er wordt dus niet stap voor stap een kerststuk gemaakt. U gaat met uw eigen ideeën aan de slag, maar kan daarin zo nodig begeleid worden.

Wij zorgen voor de groene materialen en bessen. U voor de accessoires en een schaal/bakje en eventueel wat bloemen. Vindt u het lastig om zelf iets te verzinnen? Wij hebben enkele voorbeelden klaarstaan, maar ook op internet zijn veel voorbeelden vinden.

• Maandag 14 december: van 20.00 tot 22.00 uur
  • Locatie: de loods van kwekerij Herman Geers, in Boskoop
  •  Meenemen: scherp mesje, snoeischaar en een tang voor het knippen van ijzerdraad.
  • Aanmelden vóór vrijdag 11 december.
  • Kosten voor leden: € 10,- voor het 1e kerststuk en 5 euro voor elk volgende kerststuk.
    Kosten voor niet leden: €15,- voor het eerste kerststuk en €7,50 voor elk volgende kerststuk.
    Prijzen zijn inclusief koffie en thee met iets lekkers en een glas glühwein.
  •  Contactpersoon: Mia Dijkstra (E: dijkstradijkstra(at)hotmail.com

Link naar aanmeldingsformulier